• head_banner_01

Feltgjerde

SHINEWE Hardware Products CO., Ltd tilbyr holdbart, pålitelig vevd trådfeltgjerde for å holde de store husdyrene trygge og sikre.Som den ledende leverandøren av trådgjerde til industri og landbruk, kan vi levere flere typer åkergjerder som holder opp til det vanlige trykket fra store flokker, med tallrike knopstiler, trådmåler, avstander, høyder og rullelengder tilgjengelig.Du vil garantert finne det beste trådfeltgjerdet som din forespørsel.

Den første typen av galvanisert feltgjerde kalles Hinge Joint Knot Fence.

Hinge Joint Fence er laget av høykvalitets ståltråd, har fire viklingsknuter eller skjøter dannet med to vertikale stagtråder som vikles sammen for å danne hengslet skjøtknute som fungerer som et hengsel som gir under trykk, for så å springe tilbake i form.Vertikale ledninger kuttes og pakkes individuelt for maksimal styrke og fleksibilitet.

Hengsel Joint Field Fence brukes til forskjellige gårdsapplikasjoner, inkludert avlingsbeskyttelse, husdyrhold, landgjerde og som sidelinjedeler.Den kan også brukes med erosjonskontroll av siltgjerde.På grunn av sin styrke og reduserte risiko for henging og forringelse, er den en ideell løsning for å forhindre dyrs penetrering.

Feltgjerde
Feltgjerde (1)(1)
Feltgjerde (1)(1)
Feltgjerde (2)
Feltgjerde
Den andre typen galvanisert vennegjerde er en slags fast knute

Den andre typen galvanisert vennegjerde er en slags fast knute

Fast knutegjerde, også kjent som Solid Lock Fence, er en type høykvalitets vevd trådgjerde med høy strekkstyrke som vanligvis brukes til dyreoppbevaring og sikkerhet.Konstruert med solide vertikale stag og horisontale linjer av galvanisert wire som er låst sammen for å forhindre forskyvning og henging med en sterk fast unik knutedesign.Denne typen gjerde gir utmerket kontroll samtidig som den opprettholder minimalt vedlikehold, den er sterkere og lettere enn andre typer landbruksgjerder for store husdyr og dyrelivsforvaltning.

Den andre typen galvanisert vennegjerde er en slags fast knute (1)
Den andre typen galvanisert vennegjerde er en slags fast knute (2)
Den andre typen galvanisert vennegjerde er en slags fast knute (3)
Den andre typen galvanisert vennegjerde er en slags fast knute (1)
Den tredje typen feltgjerde er No climb horse gjerde.

Den tredje typen feltgjerde er No climb horse gjerde.

Ingen klatreheste gjerde også kalt firkantet Deal knute gjerde, er ideelt felt gjerde spesielt for hest.Den er vanligvis laget med "S"-knute som betyr at den horisontale og vertikale ledningen er viklet inn av en tredje ledning som danner en "s"-knute. Denne utformingen gjør den med glatt overflate på begge sider for å redusere skaden på hesten og gir en fleksibel og struktur som tåler støtet fra hesten. Med smale vertikale ledninger med en avstand på 50 mm, for å forhindre at hesten setter seg fast og blir skadet, og for å holde hesten i å tråkke gjennom eller gå nedover innhegningen.

No climb hestegjerdet er produsert i kveldskvalitet og ståltråd med høy strekkfasthet, tungt sinkbelegg for å holde gjerdet lang levetid.Det er enkelt og raskt å installere med vedlikeholdsfritt.

Den tredje typen feltgjerde er No klatrehestegjerde (2)
Den tredje typen feltgjerde er No klatrehestegjerde (4)
Den tredje typen feltgjerde er No klatrehestegjerde (1)
Den tredje typen feltgjerde er No klatrehestegjerde (3)

No Climb Horse Fence er med "S"-knute vri, glatt på begge sider for å hindre salvie og forhindre at hesteskinn skades, Smalt vertikalt nett forhindrer at hesten får hoven fast og blir skadet, Fleksibelt og fjærende vevd ikke-klatrehestegjerde, 2 ” vertikal avstand, Ensartede hull på 50x100mm, Trygg og økonomisk.

Applikasjoner:

Denne faste knuten er den sterkeste typen stålgjerde på dagens marked for å holde rådyr og andre skadedyr ute av hager.Det er også ofte brukt av bønder og ranchere for å holde husdyr i. Kommersielle felt som vingårder, frukthager og hamp gårder bruker også dette gjerdet for å beskytte sine avlinger.Dette materialet er også det beste valget for beskyttelse av solfelt.

Vanlige bruksområder:Landbruk Husdyr Utelukkelse av hjort Hage Utelukkelse Vineyard Orchard Solar Fields


Innleggstid: 23. mai 2023